We hebben een sterke nadruk op testen en de beste manier om een product te testen, is om het voor ons te hebben en het door de blender te laten lopen. Ik denk dat er tal van problemen als het gaat om het kopen van een blender en dat is de reden waarom deze blog is een bron om degenen die willen het onderzoek te doen voor zichzelf te helpen en de aankoop van de beste blender voor hun blender. Ik kan niet een betere blender dan de blender die ik gebruik en ik hoop dat je in staat zal zijn om een selectie te maken op basis van de informatie die ik hier heb gedeeld.

Blender Review

Dus laten we beginnen. Dit is een recensie van de blender die wordt verkocht bij Best Buy, en het is een goede! Vanaf mei 2013 kon ik het 6 weken gebruiken. Mijn grootste klacht over de blender was dat het had een slechte bovenste deksel.

Op het eerste gezicht kan het verschil tussen de twee machines schokkend zijn. Met een, je kijkt naar een lege soep pot met een metalen deksel. Met de andere, je kijkt naar een zware metalen container gevuld met een vloeistof met een deksel. Het metaal is zwaar, maar het deksel is stevig.

De testresultaten? Zoals u zien, is het deksel van de V10 steviger dan dat van de V7. Beide machines zijn in staat om een breed scala aan soepen op verschillende niveaus van warmte te verwerken, dus de resultaten betekenen niet noodzakelijkerwijs dat je een nieuwe blender moet kopen op basis van het deksel. Het is gewoon een kwestie van smaak. Ik denk dat we zullen moeten wachten op onze volgende grote studie om te bepalen welke te kiezen. Als u besluit om een nieuwe blender te krijgen, ik denk dat we het er allemaal over eens dat de duurzaamheid van het deksel zal opwegen tegen eventuele voordelen die u krijgen van het deksel zelf.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we een heleboel zeer belangrijke criteria ontwikkeld die zeer nuttig zijn voor blenderliefhebbers. Om deze reden zijn we erg blij om deze blog te presenteren.

Ik ben een fan van Blender. Ik had het genoegen om ermee te werken voor vele jaren. Ik was de eerste die het geïnstalleerd in mijn computer en zijn met behulp van het elke dag sinds. Ik gebruikte het om veel dingen voor me te doen. Maar het was ook goed voor mijn studenten in mijn onderzoek. Ze kwamen naar me toe nadat ze klaar waren en vroegen: 'Weet je hoe je Blender moet gebruiken?' of: 'Ik heb een paar vragen en wil dat je ze beantwoordt!' En ik zou zeggen : 'Jawel'. Ik gebruik Blender voor meer dan een decennium. De enige reden waarom ik niet kopen is vanwege alle andere toepassingen. Het werkt goed voor dingen zoals 3D-modellering, videobewerking, animatie en meer. Het kan worden gebruikt voor meer dan alleen dat. Het stelt me ook in staat om te werken aan een verscheidenheid van dingen die ik niet zou kunnen doen anders.

Je niet krijgen de blender industrie om zich anders te gedragen, natuurlijk.

Tot onze grote verbazing nam het eerste merk dat over ons proces wilde praten contact met ons op! En ze hadden gelijk. Ze wisten dat ze een vrij stromende, onbevooroordeelde beoordeling wilden. In hun eigen woorden: "Het zou geweldig zijn om deze informatie vrij beschikbaar te hebben, waarmee we ons eigen oordeel kunnen vellen over de kwaliteit van de producten". Ze wilden hun eigen, unieke manier hebben om hun mening te geven over ons werk. En zo kwamen ze onze website tegen. En toen begonnen ze een gesprek waarvan we niet wisten dat we het moesten hebben. Het gesprek begon met dit: "Je hebt geen reputatie voor kwaliteit blender reviews. Dat heb je nooit gedaan. Je bent geen autoriteit en dat is een probleem." En zo begon het.