Aanvraagformulier

Als je contact met me wilt opnemen, stuur me dan een e-mail. Ik ben blij om te praten over blender, maar mijn eerste prioriteit is om weer op de rails met de blog. Ik kan worden gecontacteerd via e-mail ([email protected]) als ik niet over een gewone e-mail. Ik kan ook gecontacteerd worden in de comments sectie.

Deze blog gaat over mijn favoriete blender aller tijden: de Vitamix Pro Model 7200! Ik begon deze blog in 2005, want ik wilde alleen maar de liefde voor Vitamix te delen. Ik heb nog nooit een grote blender fan en zelfs dan was het een zeer traag proces. Ik heb eindelijk geprobeerd in 2009 en werd meteen verliefd op de kracht van de blender. Ik heb de Vitamix sinds die tijd en nog steeds genieten! Ik begon het plaatsen van video's in 2007 over de Vitamix en zijn posting meer en meer sindsdien! Ik hoop dat deze blog zal helpen andere Blendercontainers.

Ik ben altijd op zoek naar feedback om de blender te verbeteren. Je me vertellen hoe je deze mix leuk vindt, of wat er mis is met deze blender. Voel je vrij om bugs en functieverzoeken te melden. Ik sta open voor suggestie en om nieuwe ideeën te proberen. Als je me wilt helpen, neem dan contact met mij op! Ik wil dat deze blender meer is dan een blender, omdat ik graag experimenteer en experimenteer met mijn recepten. Ik hou van het proberen van nieuwe dingen, en ik ben altijd proberen nieuwe recepten om te zien wat mogelijk is. Ik werk ook graag aan de blender om de kwaliteit en de gebruikersinterface te verbeteren. Ik zal altijd proberen om nieuwe functies en verbeteringen toe te voegen. Ik kan altijd nieuwe dingen leren en nieuwe ideeën uitproberen. Ik verkoop, deel of overdraag geen van mijn recepten of informatie naar een andere site. Ik verdien geen geld met mijn blender, dat heb ik nooit gedaan en dat zal ik ook nooit doen. Ik ben niet betrokken bij marketing of de verkoop van mijn recept, ik ben gewoon een blogger die houdt van de blender. Ik gebruik de blender om mijn recepten te maken, en ik gebruik het om mijn recepten te delen.

Opening Hours