Ik heb altijd al om dit te doen, want ik lees altijd dat mensen graag voedsel te kopen in bulk en ik denk dat mensen moeten kunnen kopen zo veel items van voedsel als ze willen. Dus, hier is mijn gids over het kopen in bulk en waarom.

Voordat ik begon te kopen in bulk, heb ik heel veel tijd proberen verschillende mengsels. Voor mij, de beste mix in termen van smaak was Sweet Potato Crunch. Het is gemakkelijk te vinden in bulk voor minder dan 10 euro per blikje en is zeer goed verpakt. Het is ook heerlijk en de duurste voedsel op deze blog. U lezen mijn ervaring in de aankoop in bulk hier. Als je geïnteresseerd bent, kun je de opmerkingensectie gebruiken om je ervaringen te delen. Ik heb nog nooit geprobeerd, want ik ben niet zeker hoe goed het smaakt in blender. Ik was verrast om te zien dat veel mensen het leuk vinden, maar ik was teleurgesteld dat er zo weinig mensen zijn die het daadwerkelijk kopen.

Vooruitgang

Toen ik klaar was met school heb ik besloten om bij mij te blijven en te werken met mijn computer voor 3 jaar. In 2015 ben ik begonnen met het werken aan een videogame als onderdeel van het video game design programma. Mijn eerste spel was "Puzzle Escape" die beschikbaar is op de App Store. Daarna werkte ik bij een ander bedrijf dat nu gesloten is. Het bedrijf waar ik mee werkte is hetzelfde bedrijf waarmee ik werkte met mijn universitaire studies, dus ik dacht dat ik misschien hetzelfde zou doen als zij. En toen werd het spel opnieuw ontwikkeld en wordt nog steeds ontwikkeld.

Ik had gewerkt in games voor 8 jaar. Ik ben begonnen met de Unity 3d motor. Ik werkte met dit voor ongeveer een jaar en de ontwikkeling van het spel was het moeilijkste voor mij om aan te werken in mijn universiteit. Ik werd zo moe van de programmering en ik stopte alle projecten die niet werkten. Dit is de reden waarom ik ben gestopt met de ontwikkeling van het spel voor het moment. Ik heb niet de passie om hetzelfde weer te doen.

Mijn visie

Mijn passie is blenders en ik heb er veel ervaring in, ik heb er ook veel mee geëxperimenteerd en ik wil het hele verhaal graag weten.

Dus waarom een blender? Het beste antwoord is "want het is een geweldige machine!" De Blender is een machine die een zeer complex product kan maken van een zeer kleine hoeveelheid ingrediënten. Om dit effect te creëren, gebruikt de Blender een combinatie van verschillende soorten blenderbladen. Het blad van de Blender kan een variabele snelheid, variabele controle blad, een veer, een zuiger, een bal of een ventilator. Al deze soorten bladen worden gebruikt om verschillende soorten texturen, vormen en kleuren te maken. Elke Blender wordt geleverd met een verscheidenheid aan opties en bijlagen om uw werk gemakkelijker te maken en om uw mix nauwkeuriger te maken.

Ik heb veel ervaring, want ik was een grote blender in de jaren '90 en het was niet erg goed. Ik heb geleerd dat de blender is het belangrijkste instrument in de blender. En ik heb gewerkt met een heleboel grote merken in de afgelopen jaren en ik was altijd verbaasd over de manier waarop ze een blender zo goed mogelijk te maken en ze kunnen niet eens in slagen om het beter te maken dan ze het de vorige keer gemaakt. Dat is waarom ik begon te werken met blender op mijn eigen en dat is wat deze blog zal gaan over. Ik ben hier omdat ik echt onder de indruk van alle merken die echt succesvol zijn, en ze hebben een groot aantal dingen die ze doen en de hoeveelheid dingen die ze kunnen doen met de blender is geweldig. Dus ik ben echt proberen om de blender meer en meer succesvol te maken door erover te schrijven.